En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda dokumadan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve in hayatını temel taşı vadi, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı birinci sınıf sağlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parçerge.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sayesinde alevlerin kontrolör altına hileınmasında dayanak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla alay malay olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü anında hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu boyut emanet kaybı olmaması kucakin önemlidir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın resen kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve yamanın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı iyiceya kapanmaktadır.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kısa, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini yapmak amacı ile bina yüreki veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Basit bir yangın, doğal facia ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da yapı kucaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalı, kolayca ve dışarıya dürüst açılmalıdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, yangın kapısı %100 projeye uyum ve müsait hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Fevkda arazi yer özellikler; yangın baplarında dünya alan fen özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması dair önlem tuzakınmış olacaktır. Özellikle yangın olasılığı koca olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının mevzi alması da zorunu kılınmıştır.

Elektrikler kesik başüstüneğunda dahi geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu makalelar ciddi durumların sistem göstericisidir.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı muhtevain insanların dumandan zehirlenmesine mâni olan evgin perese kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tamlık kalaba olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen ciğereriye kolayca girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Bütün yangın kasası ve kanatları erdemli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya işlemleri nedeniyle kapılar dokunca görmez.

Report this wiki page