5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın tertipli testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile dayalı sondaj geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Elan erdemli konutlarda veya sorunyerlerinde toplu tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çıkışlarını peylemek için ansızın lüks yangın merdiveni de ıztırari tutulabilmektedir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

En uyanıklık edilmesi gereken noktalardan biri de yangın simultane sağlıklı düşünemeyen insanların, içeride biriken zehirleyici gazların yahut dumanın etkisini yadsıyarak bazı durumlarda geçmiş dönmeye çtuzakışmalarını önlemek yerine, yangın kapısı mutlaka haricen açılamayacak şekilde takılmalıdır.

Yangın merdiveni konusunda uzmanlaşmış firmalar, husus ile alakalı uzmanlıkları doğrultusunda sorunsuz montaj hizmeti verebilmektedir.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Hassaten, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla alay malay muamelat adımları umumiyetle şunları dâhilerir:

Mafevkda iz saha özellikler; yangın baplarında Yangın Çıkış Kapısı vaziyet düzlük fen özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış dair ve yangının dışarıya sızmaması dair önlem kırmızıınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı mürtefi olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının mevzi alması da zorunu kılınmıştır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Düzında kompetan ve sertifikalı membaçılarımızın katkıları ile her projeye birebir yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa değkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapısı kesinlikle bakım binalmalıdır? Yangın kapıları kararlı bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının medarımaişetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak yürekin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrol edilmesi, bapnın tamam bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin defosuz bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının kontrol edilmesini bâtınerir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve işlemaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında nazarıitibar edilmesi gereken öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem işlemlevinin yitirilmemesi karınin hem bile merdivenin yalnızca amacı sinein kullanılabilmesi karınin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Report this wiki page